THE EARLIER JANUARY (hanya sebuah hal absurd)

2:32 PM

WELCOME JANUARY!!!!!! *yells lazyly with a big yawn*

another abnormal things from the abnormal girl *lols
eniwei, baru baru ini aku bergabung di HOL, a virtual wizarding school aka virtual hogwarts. and i sorted to hufflepuff dormitory. yay, go badgers!

but unfortunately, the class won't open until february. so not good -____-
so, i spend my time waiting for the class with chatting *with another students, off course*

meet maq, prof. ulol, and many students (friendly, kind, and easy going students) aku benar2 merasa terbantu dengan bantuan2 mereka (they are very helpfull) also meet another badgers (unfortunately, i forget their name. lols) make a fun with justine (he doesn't want to tell me the story he read about) and so on and so on.

aku mendadak HPF? gak juga, sebenarnya uda sejak lama aku suka ama serial harry potter, cuma gak sefanatik sekarang. haha. cuma semenjak ngefollow @HarryPotterLand dan @HogwartsMansion ditambah ngefollow @kelontongsihir jadi makin gila harry potter dah.

di HOL aku make nama Luna Sarasvati Watson. nyontek nama Rachel Sarasvati Watson sih, tokoh karangannya kak Luna Torashyngu, pengarang favorit ku *maap yak kak Luna, tiada maksut!* haha tapi aku suka banget ama nama itu. huahahahaha. *evillaugh*

eniwei, apa kabar sekolah? huaahahahaha saiia sibuk dengan tugas2 sodara2! jadi jangan salahkan saiia kalau jarang OL belakangan ini. nyahaha.

sekian dulu deh dari makhluk abnormal ini. bagi yang ingin bergabung di HOL, silahkan klik disini be right back with new post

Luna Sarasvati Watson aka Alifia Seftin Oktriwina
an abnormal girl

You Might Also Like

2 jejak dari orang-orang baik hati

Merci de laisser un commentaire. S'il vous plaît revenir - Thank you for leaving a comment. Please come back